بارکد چیست و در چه مکانهایی قابل استفاده است ؟

یک نوع از انواع بارکد و رایج ترین آنها را به زبان ساده می توان گفت: مجموعه ای از خطوط سیاه و سفید است. میله ها یا خطوط سیاه رنگی که معمولاً بر روی زمینه ای سفید چاپ می شود این تعریف ظاهری از یک بارکد ساده است . اما آنچه که باید بدانید این است . خطوط سفید رنگ بین بارکد ها بسیار مهم است و اگر فاصلهبین خطوط سیاه بدون استفاده از نرم افزار تخصصی تولید بارکد جابجا بشوند و یا خطوط دارای سایه باشندبارکد خراب میشود و قابل شناسایی نیستند. بارکدها دارای انواع میله ای ، دوبعدی یاQR ، ویا PDF و انواعدیگیر هستند که این سه مدل از رایج ترین آنها هستند . و بد نیست بدانید هرکدام از این نوع بارکد ها دارای تنوع های خاص و تخصصی دیگر درزیرشاخه های خود دارند، و بیشتر جهت عدم تداخلدر تعرف کد بر روی یک کالااز آن استفاده میگردد . روش تولیدبارکد معمولا توسط نرم افزار های تولید شده و قابل دسترس هست مثل بارتندر ، بای لیبل، و چندین نوع دیگد شما در این برنامه ها میتوانید نوع بارکد را مشخص کرده و اطلاعات خود را که ترکیب از عدد و حروف است را به برنامه میدهید و برنامه آن ترکیب را تبدیل به بارکد میکند . این بارکد تولید شده شما دارای هیچ تعریف خاصی نیست و حروف و اهداد را میتوانید به صورت دلخواه و بر اساس نیاز خود انتخاب کنید .

گرداندن یک فروشگاه کار مشکل و پردردسری است. مدیران و صاحبان آن باید از میزان موجودی که از هزاران کالای کوچک و بزرگ دارند، مطلع باشند (کالاهایی که مجبور به خرده فروشی آن هستند و در زمان طولانی از انبارهایشان بیرون می روند.)

همین طور که فروشگاهها، بزرگ و بزرگتر شدند تا به فروشگاههای زنجیره ای امروزی رسیدند، کار مشکل و مشکل تر شد. نخست مجبور شدند در فروشگاهها را هرچند وقت یکبار ببندند و تمام کیسه ها و بسته ها و کنسروها را شمارش کنند. کار بسیار دشواری بود.

این کار سخت و هزینه بردار بیش از یک بار در سال انجام نمی شد (انبارگردانی)، بنابراین مدیران فروشگاهها مجبور بودند بیشتر کارهایشان را بر اساس حدس و گمان انجام دهند و در نهایت این نیاز مادر اختراع شد!

سیستم بارکدگذاری چگونه آغاز شد؟در سال ۱۹۳۲ گروهی از دانشجویان رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه هاروارد، تصمیم گرفتند روشی را انتخاب کنند تا بر اساس آن مشتریان کالای مورد نظرشان را از درون کاتالوگی پیدا کنند و سپس با برداشتن کارت های خاص چسبانده شده در کنار نام هر کالا و تحویل به مسؤول کنترل و قرار دادن آن در دستگاه کارت خوان و پانچ، مستقیماً کالا را از طریق انبار به باجه کنترل انتقال دهند و صورتحساب کامل را دریافت کنند و مهم تر از همه صاحبان فروشگاه از موجودی انبار خود اطلاعات به روزی داشته باشند.

البته ایده سیستم «بارکدینگ» مدرن و پیشرفته از سال ۱۹۴۸ وارد سیستم تجاری شد.

ضرورت استفاده از بارکد

مقاله مرتبط

  • ضرورت استفاده از بارکد :

    گرداندن یک فروشگاه کار مشکل و پردردسری است. مدیران و صاحبان آن باید از میزان موجودی که از هزاران کالای کوچک و بزرگ دارند، مطلع باشند (کالاهایی که مجبور به خرده فروشی آن هستند و در زمان طولانی از انبارهایشان بیرون می روند.) همین طور که فروشگاهها، بزرگ و بزرگتر شدند تا به فروشگاههای زنجیره ای امروزی رسیدند، کار مشکل و مشکل تر شد. نخست مجبور شدند در فروشگاهها را هرچند وقت یکبار ببندند و تمام کیسه ها و بسته ها و کنسروها را شمارش کنند. کار بسیار دشواری بود. و در آخر کار همیشه نگران بودند که اشتباهی در شمارش صورت نگرفته باشد و این بود که همه محاسبات انبار تقریبی بود. جالب است که با گذشت زمان هنوز در کشور ما ایران این اشنباهات و عدم استفاده از بارکد انجام میشود.

    مشاهده ...

محصول مرتبط

اطلاعات تماس
02188312979
02188312980
02188309730
02188310642
02188310639
0903221067
09032221068
info@arsaman.com
arsaman110@yahoo.com
1581717814
00
00
تهران
00
نقشه سایت:
نظرات خود را با ما در میان بگذارید: